Structuren van biet met aceto balsamico en hangop
Bouillabaise gevuld met diverse soorten vis
Coquille met tabouleh en citroenmayonaise
2 stuks/ citroen
Rouleau van parmaham, paddenstoelen en dragonmayonaise
Tonijn tataki met rode koolsalade en appelvinaigrette
Terrine van haas en groene kool met wortelchutney
Hertenfilet met zuurkool, creme van pastinaak en peer met portsaus
Zeebaars met pompoen, venkel en knoflookboter
Kabeljauw met rode wijnsaus, linzen, spek en knolselderij
Portobello ingepakt in bladerdeeg met geitenkaas, paddenstoelen en saus van rode biet
Bavette met geroosterde sjalot, spruiten en een jus van tijm
Wilde eend met structuren van wortel, bulgur en ras el hanout
Chocolademoelleux geserveerd met een bolletje ijs
Vanille ijs met chocolade schuim en chocoladeschotsen
Koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen
Noten tiramisu met frangelico
Perzik & chocolade met chocolade ganache en spongecake
Citroentaartje met gin-tonic schuim en basilicumgranite
Selectie van diverse regionale en buitenlandse kazen
Bananendessert met pinda, kokos en kerrie